Post by bavesmeponfe on Feb 10, 2022 17:01:32 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Sim Online: Be A Dragon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Sim Online: Be A Dragon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz sikkələri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Sim Online: Be A Dragon 2022 version ▞▞▞
BOMBADI ELA YUKLEYIN ela yukleyin hami usaqlar
Dragon Sim Online: Be A Dragon Simulácie jetk
Dostlarımın serverinə qoşula bilmədim və idarəetmələr vəhşi idi, bir daha oynamazdı, həm də laggy idi. NPC-lər ya döyüşmək çox asan, ya da çox çətin idi.
Ümumiyyətlə, bu, olduqca yaxşı oyundur, məncə, onlar bir yamaq düzəltməlidirlər, çünki hər dəfə dağa doğru uçanda mən onu səhv salıram; və bundan başqa, bu, olduqca yaxşı oyundur, baxmayaraq ki, onların daha çox dəri hazırlamasını və xüsusilə əjdaha kimi feniksdə animasiyaları yenidən düzəltməsini arzulayıram.
Bu mənim yeni sevimli oyunumdur. Mən bütün mexanikanı sevirəm, istər həyat yoldaşı tapsın, istər döyüş, istər patron döyüşü, istərsə də uçuş. Bir və ya iki saat oynadıqdan sonra həqiqətən asan olan idarəetmələrə öyrəşmək üçün bir az vaxt lazım idi. Unutmayın ki, oyunun pis 3D modelləri olması onun sevimli oyununuz ola bilməyəcəyi anlamına gəlmir
Əjdaha Sim Onlayn: Əjdaha olun bu qədər heyrətamiz və super gülməli hissəsi bu oyunun yeni dostları ilə onlayndır və bu əjdahanın yeni dərilərini yeniləməkdir |Multiplayer|Singleplayer|Onlayn|Offline| Wow Möhtəşəm Oyun👏zəhmət olmasa yeni ev tikən güclü fırtına kimi daha çox yeniləmə əldə edin və yeməyi evinizə sürün və 50.000 bonus qazanın. Növbəti gün pul lütfən Əjdahanı yeniləyin və o qədər heyrətamizdir ki, bu oyunu hazırladığınız üçün təşəkkür edirəm və rəyimi oxuduğunuz üçün təşəkkür edirəm və bir daha çox sağ olun və təşəkkür edirəm 👍.
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
super gec! mən bitkiləri sevirəm, ona görə də əjdahalar əjdahaları ovsunlayır! onlayn? sonsuzluğu ilə böyük dəfə! amma istəyərdim ki, pişik sim kimi birdən çox eviniz olsun. Əgər siz bunu dəyişdirsəniz, mən öz baxışımı dəyişəcəyəm. mənim adımı söyüşlə dəyişdirən hakerlər də var
Bu oyun muhtaşem👍👍👍👍👍👍
Oyunda hər bir dəri əldə etsəniz, sikkələr faydasız olur
Mən ailə və müxtəlif dərilər qurmağı xoşlayıram.
WildCraft nə qədər köhnədirsə, çünki bu tərtibatçılar funksiyadan daha çox flaş seçirlər (onlar daha çox yeni xəritələr, sərin faktorlar əlavə edirlər və oyunları ilə idarəetmə və ya əsas şeylər kimi sadə şeyləri düzəldə bilmirlər). Bu oyun HƏR ŞEY OLDUĞUNDA DAHA PİSDİR. Hətta bu oyunda beats funksiyasını və çılpaqlığı seçdiyini görmək kədərlidir... Onlar nəyin vacib olduğunu başa düşənə qədər TRG maliyyə dəstəyini dayandırmalıyam.
Ən yaxşı halda yaxşı oyun. Demək olar ki, aşağı qrafika, çox asan, lakin layiqli vaxt öldürücüdür. Baxmayaraq ki, ondan çox tez yoruldum. Tapşırıqlardan sonra çox da əyləncəli deyil, çünki sadəcə olaraq "Yaxşı, indi nə?" oynadığın müddətcə. Əjdahaları və ya saxlama vəziyyətini sıfırlamaq mümkün deyil, yenidən endirmək olmaz. Ən azı mənə göstərdiyi reklamlar bəzən mənə oynamaq üçün daha yaxşı oyunlar haqqında fikir verirdi.
hey cavab verin bax elllllllllllll dı oyun
Mən bu oyunu demək olar ki, bir ildir ki, oynayıram və mən bu oyunu sevirəm, lakin bu yeni yeniləmədə zəhlətökən bir şey var.... məxfiliyin qorunmasıdır, ona nifrət edirəm, çünki bir nömrə desəniz kimi 2 4 6 7 bunu deməyə imkan vermir, bəzən t və ya r deməyimə icazə vermir və tam istifadəçi adlarını deməyə imkan vermir bəzən bəzən çox bezdiricidir, onu aşağı sala bilərsinizmi? Fərqli elementləri olan daha çox əjdahaya sahib olmaq üçün 3 daha çox element və daha çox mövcud Cubs əlavə edə bilərsinizmi?🤔
Əəəəəlaaaaaaa hem dostlarımı , hemde istədiyin ejdahanı işdede bilirem
Əvvəlcə oyunun başçıları ilə döyüşməsini istərdiniz və nə deyə bilərsiniz, amma əldə etdiklərinizi itirəcəksiniz, mən iki dəfə 60 lvl aldım və hesabım saxlanmadı.
Bu oyunu sevirəm! Uçuş, qaçış və gəzinti animasiyalarını bəyənirəm. Hər bir Əjdaha növünün oynamaq və yatmaq üçün fərqli animasiyaya sahib olması xoşuma gəlir. Mən də nə qədər müxtəlif rənglərin olduğunu sevirəm. Sadəcə bunu daha da yaxşılaşdıra biləcək yeniləmələr üçün bəzi təkliflərim var. Mən sizə e-poçt göndərəcəyəm.
Bu qədər sadədir. Bu, digər oyunlar kimidir.
Əsasən onunla böyüdüyüm proqramı sevirəm (18 yaşım var) və o, məni hələ də əyləndirir, amma sadəcə arzu edirəm ki, reklamlar daha az olsun, çünki mən parametrlərə daxil olanda reklamların hamısını açmasınlar, eləcə də reklamların sizə pul qazandırması Əgər siz onu tam izləsəniz və mən də arzu edirəm ki, daha çox reklamın keçmək imkanı olsun və siz tk atlamağa qərar versəniz, pulu almısınız. həmçinin dinozavr torpağı üçün 30 yerinə 50 tapşırığın olmasını məcburi edin ki, hər bir ölkə oynasın.
Çox ləngiyir, çırpınır, onu silmək məcburiyyətində qalır. başqa cür olar.
Oyn əla
Macəra və ya əjdahaları və ya sərin dəriləri sevənlər üçün əyləncəli oyun
Dragon Sim Online: Be A Dragon Simulator jlq
Çox yaxşı 😊 amma əsas menyuya ailə ağacı qoya bilərsiniz? 😏🤗💕💕💕👍👌bacarsan?🤷thx🌷🌺🤗💕
Əvvəlcə onu bəyəndim, amma döyüşməyə və oyunu oynamağa davam etsəniz, o zaman hər şey üçün çox həftə olacaqsınız ki, o, gizlən və ya öl oyununa çevriləcək. Mənə belə oldu. Düşünürəm ki, siz onu quraşdırmamalısınız, ancaq özünüz edirsiniz.
Oyun həqiqətən zəhmlidir. Bununla belə, mənim bəyənmədiyim 2 şey var və bunlar Yer Əjdahası ilə bağlıdır: 1) Birinci qabiliyyət hədəfə birbaşa hücum etməkdir, lakin bir az daha çox zərərlə, düzünü desəm, həqiqətən də lazımsızdır. çünki bütün digər əjdaha növləri mərmi hücumlarına malikdir. Bunun əvəzinə siz mərmi hücumu edə bilərsiniz (çoxlu zərər verən böyük qayanı vurmaq). 2)Düşmən öləndən sonra siz dərhal uça bilməzsiniz və gözləmək lazımdır. Lütfən, bunları düzəldin.
Dragon sim şəxsi söhbət edə bilməz
Muh te şem
Pox sizin men anavizi bu nece oyundu ustune oturasan sekillerdeki kimi deyil pox oyundu yuklemeyin bir ulduz hec dusmur bu poxa qalmis oyuna bos yere ne qeder meqabaytim getti onsuz meqabaytin 300 400 flan qalmisdi sizi gorum men it gunune qalasiz kim 5 ulduz verer he am buna
Дракони Онлайн Симулятори mjh
Oyunu sevirəm, lakin idarəetmələrdən istifadə etmək həqiqətən çətindir. Mən xarakterimə gedib xəritəyə gedəndə məni xaric edir😣😣😟😢😭Zəhmət olmasa BU PROBLEMİ DÜZƏLİN!!!!Hal-hazırda onu silirəm.Bağışlayın!! !Və zəhmət olmasa, bu problemi həll etmək üçün yeniləmə edin.
Bu oyun möhtəşəmdir!! Amma kiçik bir şikayətim var. Necə ki, oyunda olduğunuz zaman hesabınıza daxil olanda əlavəni izləməli olursunuz, lakin bu, çox vaxt olur. Əksinə, bu oyun ən yaxşısıdır!!! BU OYUNU ƏLDƏ EDİN!!!🙏
Çox əyləncəlidir, amma bir müddət sonra cansıxıcı olur. Bu oyun böyük potensiala malikdir, lakin tərtibatçılar mənim oynamağı xoşladığım bu möhtəşəm oyunu tamamilə tərk etdilər. Amma bu, sadəcə olaraq çox darıxdırıcı olur. Ümid edirəm ki, siz bu tərtibatçıları oxuyacaqsınız, çünki bir çox insan bu oyunun yenilənməsini və yenidən işlənməsini istəyir.
İnsanlar oyunda bir-birlərini və onların balaca uşaqlarını da çox söyürlər. Bəzi insanlar oyunda "yoldaş" olurlar və sonra şəxsi serverlərə gedirlər və öz işlərini görürlər. Onun kobud. Amma oyunu sevirəm. Sadəcə bu cür insanlar mənim üçün onu məhv etdilər. 😕
Bu oyun SOO, yaxşıdır! Mən bunu sevirəm! Bu oyun həqiqətən yaradıcıların çoxlu enerji və vaxt sərf etdiyini göstərir! Turbo Rocket Games sayəsində yerdə belə yaxşı oyunlar keçirdiyiniz üçün təşəkkür edirik. 👍🏼 Göndərən: Macarıstan 🇭🇺
Mən sizin oyununuzu yüksək qiymətləndirirəm, onun heyrətamiz qrafikası var, lakin bir çox reklamlar var ki, insanlar əyləncə üçün başqa insanları öldürürlər. ümid edirik ki, bu problemi tezliklə həll edə bilərsiniz
Yaxşı oyundu amma dostlarımla oynaya bilmirəm oyuna qatıldım narazıyam pls!!!! Bu problemi həll edin
Əyləncəli oyun idi, amma uçuş yavaşdır. Ancaq bu, ən pisinə yaxın deyil. Hesabım var idi və oyunu sildim, çünki oyundan kənarda musiqi çalmağa davam edirdi. Hesabımın daxil olmaq üçün orada olacağını bildiyim üçün onu yenidən quraşdırdım. Amma mən daxil olduqdan sonra bütün irəliləyişlərim KEÇDİ. Xahiş edirəm bunu düzəldin, mən pul ödədim və bunun üçün çox çalışdım. ÇOX əsəbiləşirəm.
Mən bu oyuna 1 həftə əvvəl başladım, sonra heç bir səbəb olmadan milyon dəfə qəzaya uğradı. və bir neçə dəfə internetə girəndə yaxşı oynayırdım, heç bir səbəb olmadan milyonlarla reklam elanı reklamı var idi, buna görə də heç bir səbəb olmadan əlaqəni kəsdim və bu da çox çətin və ləngidi. çox və sigleplayer də çox gichy var pulsuz kimi heç bir kamera
Söz yoxdur
Mən oyunu və hər şeyi sevirəm, IOS-da yaxşıdır, lakin hər şeyi LG K40-a qoyanda bu oyun mənə onlayn oynamağa icazə vermir.
Bunu yalnız iki ulduzla yazmağımın səbəbi o qədər çox problem var ki, hər yerə getdiyim zaman hər dəfə profilimə kliklədiyim zaman çoxlu reklamlar çıxır. bu problemi həll edə bilərsən..
ilk növbədə əjdahalar niyə insanları öldürməlidirlər, niyə onlar pis adamlardır. əjdahalar da yaxşı ürəkli ola bilər. ikincisi, qrafika dəhşətlidir. Mən bu oyuna nifrət edirəm və onu tövsiyə etmirəm.
Bu oyunun köhnə versiyası üçün darıxıram. Yenisi əvvəllər mövcud olan bir çox şeydən xilas olur. Yeni dəri dizaynlarını bəyənirəm... amma bundan başqa dəhşətdir :/
Salam dostlar bu oyun 4 ulduzdu cunki oyunda hackerlar var. Bu menimde basima gelib oyunda meni oldururler oldurme deyende ise meni soyurler ona gorede oyuna gire bilmirem oyunda 456 seviyeyem ama onlar 999 seviyeler ve meni oldururlar men vururam ama olmurer cox pisss tek istediyim bu dediklerimin hamisi inkar olsa 🙏😢🤒😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓)
Bloons TD Battles Strateginiai ocpt
Pis! Reklamlar məni serverdən ayırır! Vaxtınızı itirməyin, bu çox pisdir!
Mən bu oyunu sevirəm, amma onu daha yaxşı edən şey hərəkətlərdir, hərəkət bu oyunda tamamilə yeni təcrübə gətirəcək, başqa bir şey bu yeni dərilərdir. Mənim bütün əjdahalarım 1000-ə qədərdir və yeni dərilər pulumu daha böyük ailələrə xərcləmək üçün əla olacaq. bu oyunu çox uzun müddət oynamış insanlara yeni ada etmək üçün daha çox şey verəcək yeni bir ada kəşf etmək çox əyləncəli olacaq bu oyunu son bir neçə ildə eyni idi və artıq əyləncəli deyil. Mən bilirəm ki, bir çox insan bunu istəyir
Дракони Онлайн Симулятори mjh
Mən indi yükləyirəm mən
Bu oyun gözəl yükləməyə görər
Ən son yeniləmədən sonra belə, bu oyun Turbo rocket Games loqosundan belə keçmədi və mən onu hər dəfə yükləməyə cəhd edəndə o, qəzaya uğradı. Zəhmət olmasa bunu düzəldin, çünki inanın ya da inanmayın, mən əslində bu oyunu səbirsizliklə gözləyirdim.
Mən bu oyunu sevirəm amma lütfən daha çox abeletis əlavə edin və silin əlavə edin plss