Post by gaubednlarrentra on Feb 19, 2022 1:37:11 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing in Car 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing in Car 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بی نهایت همه ▞▞▞
▞▞▞ Racing in Car 2 2022 version ▞▞▞
برای من درمانی شده است. من اکثر این بازی ها را امتحان کرده ام اما این مورد مورد علاقه من است. بله، نمی دانم، دانلودش کنید، یعنی چیزی برای از دست دادن ندارید و تجربه خوبی برای به دست آوردن دارید، چرا که نه؟ اگرچه انتخاب نسبتاً کمی از ماشینها دارد و هیچ گزینه کنترل واقعی ندارد، اما کنترل شیب کمک میکند تا بهتر و بدتر نشود.
Racing in Car بپردازیم که در هر دو سیستم عامل اندروید آی او اس قابل نصب و استفاده است. چنانچه
Racing 2 یکی از جدیدترین بازی های رانندگی و مسابقهای
بازی مسابقه در ماشین 2: مسابقه اتومبیل یکی از بهترین بازی های مسابقه ای است که شما به دنبال آن هستید. در ترافیک بی پایان و محیط واقعی با ماشین خود از نمای.
این بازی سرگرم کننده است اما به دست آوردن پول سخت است و بعد از یک فریب سوار می شود
چرا از این برنامه متنفرم چون ماشین دارد اما ماشین ها را نشان نمی دهد فقط یک عکس از داخل ماشین دارد ماشین بیرون را نشان نمی دهد من فقط یک ستاره برنامه بد به آن می دهم لطفا به روز رسانی جدید که بیرون را نشان می دهد ماشین ممنون
نیاز به نوبت و قیمت های پایین تر دارد
Racing in Car 2 Motorsport icqo
خیلی بازی بدی هست حالم بهم خورد 😖😖😖 اصلا نصب نکنید لطفا اینترنت ها خیلی ضعیف هست بقیه اینترنت هاتون هم تموم نکنید😒🙁😒 واقعا از سازنده این بازی متاسفم 👺👺😠😠😵 اگه خوشت اومدم بزنم روی《مبله》 نکن آیلار ۱۳ ساله از شمال 😜
خوبه اما یه بدی داره خیابان بد وحی ماشین را می رود دور خودش می چرخه هیمی چرخه وحی میرود 😟😟😟😟😟
خیلیبده
خوب نبود
پس از شروع، نمی توانید از بازی خارج شوید و در پس زمینه به بازی ادامه می دهید و باتری را مصرف می کنید.
آیا تا به حال خودتان بازی را پس از توسعه بازی انجام داده اید، بازی مسابقه ای بدون کنترل کننده های فرمان برای پیمایش، چقدر طول می کشد تا اشتباهات خود را اصلاح کنید، بازی زیبا اما در کل shamo
بده کوسی
فوقالعاده است، اما هر زمان که تقریباً آنجا هستید، کنترل همیشه بهم ریخته است.
بازی خیلی خوبه ولی چالشی ندارن...من همه ماشین ها و لوکیشن رو میخرم و الان هیچ چالشی ندارم..
بازی خوبیه الان میخام نسبش کنم دوستاره میدم اگه خوبی ستا دیگه هم میدمممن ماهان رجب خیر هستم
من الان دانلود کردم و نمیدونم خوبه یا بد ولی حس خوبه ولی دختر خالم داره میگه پولیه خواهش میکنم بگید پولیه یا نیست.
بد نیست بازی خوبه
بازی مسابقات GT (برای اندروید) - GT Racing 2 The Real Car 1.5.3 Android.
این بازی خیلی عالی اقا شما از این بازی رو دوست نداشتی چرا گیای به ستزندش فوش میدی ناراحتی بازی رو حذف کن چرا فوش میدی دوستان با کسایی هستم.
مگه شما بازی سازها بلد نیستید با پیچ جاده بسازید...کجای دنیا همچین جاده هایی بدون پیچ هست...این بازی اگه این قابلیت رو اضافه کنید بهتره...
خسته کننده است. به ماشین های بیشتر و پیست های بیشتری نیاز دارد. همچنین اگر بتوانید خودروها را نیز سفارشی کنید بهتر است
سلام حتماً این بازی رو نصب کنید بازی خیلی خوبیه دست سازندش درد نکنه ممنون بابای جونم
اشکالی ندارد . اما یک گزینه برای شکستن وجود دارد. گاهی ماشین تصادف میکنه ولی بازی قشنگیه
بازی خوب است، اما تبلیغات بسیار زیاد است، باید آن را حذف کنید
این خوب نیست . اما فقط برای یک بار بازی. هر بازی برای ذهن ما خوب نیست، مخصوصا برای کودکان
من از این بازی خیلی بدم آمد یک نکته رو میخوام بگم اونایی که میگن فحش ندیدن به سازنده غلط میکنن که میگن سازنده ای که بازی درست رو نسازه حقش فحش خوردن هست که بازی درست رو بسازه هرکی قبول داره بزنه روی دکمه بله.
خیلی بازیش باحاله ولی اگه ماشین های بهتره هم میشد ممنون از سازنده 😘😘
۷قبع۳
Racing in Car 2 مسابقه plxl
بازی خوبی است ممنوم از سازندش
من آن را دوست دارم من چگونه خواهرم را رانندگی کنم خواهرم آن را دوست دارد من هم خواهرم و خانواده ام همه آن را بازی کنید
Racing in Car 2 Utrka jpen
عاااالی مرسی فوق العاده هستش فقط من خیلی تند نیرم😂😂😂😂
زیرا ما نمی توانیم بیرون از ماشین را ببینیم و نمی توانیم به سمت فلش ها و چرخ استرلینگ حرکت کنیم.
شما می توانید بدون محدودیت به شما امکان کنترل کامل بر روی ظاهر اتومبیل شما را می دهد: رنگ سفارشی ، بسته بندی ، برگردان ، چرخ ها ، کیت های بدنه و غیره. لیست
گرافیک فلانی است. خودروها با پسزمینه خوب به نظر میرسند متوسط gfx. کنترل ها به طرز شگفت آوری خوب هستند. خیلی بد است کالیبراسیون سنسور در دسترس نیست. اما جنبه بد این است که این فقط یک مسابقه مستقیم دیگر است. ماشین های دیگر فقط صف خود را نگه می دارند. بنابراین خیلی زود خسته کننده می شود.
حوصله سر بره ، ولی بد نیست😕😑😑😡
Racing in Car 2 रेसिंग cro
سذب
جاده یک طرفه نداره . وجادش تموم نمیشه
خوب ۳
بازی خوبی است اما لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه ماشین چپ و راست را بگیرم.
بازی خوب است اما صدا نویز بیشتری دارد و اسپیکر ویبره خواهد بود.
من از این بازی شکایت دارم زیرا باید پول برداشت کنم اما موانعی وجود دارد که با آن روبرو هستم. برای من مناسب نیست
خوب است اما شرایطی را دوست ندارم که شما نتوانید از سکه برای خرید جاده استفاده کنید. مگر پول نقد فیزیکی
.عااللللللی
بدون آینه و دوربین پشتی است، اما بازی بسیار خوبی است، امیدوارم این را بهبود ببخشید، با تشکر
گننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننند
Cateau Eventyr riwe
واقعاً خیلی آسان است، اولین نوبتم را رها کردم چون مدت زیادی رفتم
گوشیه من A81هست و چون گوشیه من خیلی بالاترین گوشی دنیاست هم عالی میاره و اونایی که میگن بد پسره که میگه بد هست ممنون میشم ازت سازنده شرمندم کردی انشالله جبران میشه هزار بار ازت ممنون سرتونو در نیارم 🌹🌹 l(´ ❥ `ل )
وقتی فقط در ماشین شماره 3 هستید سرعت خیلی سریع است