Post by gaubednlarrentra on Feb 19, 2022 1:49:08 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau kristalų ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape: Asylum 2022 version ▞▞▞
Iš pradžių aš jį įvertinau aukščiau, bet dabar pažaidus šis žaidimas man nesuteikė žvaigždžių ir nustojo veikti, negaliu nieko spustelėti
prince of kaunas skelbimai
Koks puikus žaidimas! Man patinka pabėgimo kambariai, todėl vis ieškau žaidimų, kurie padėtų man tai padaryti, kai negaliu. Šis žaidimas turėjo puikių galvosūkių! Nieko, kas turi jus, matematikos (patikėkite manimi, taip atsitinka, ir aš to nekenčiu!). Vienas dalykas, kuris pareikalavo brangių žinių, buvo žinojimas, kokias spalvas maišyti, kad susidarytų skirtingos spalvos. Norėčiau, kad būtų pateikta kokia diagrama (nebent aš jos praleidau). Priešingu atveju, nuostabus žaidimas! Man pavyko baigti nenaudodamas nė vienos žvaigždės.
Mėgstu savo žaidimus, kurk daugiau!!!!
Puikus žaidimas. Galvosūkiai yra gražūs ir sudėtingi, tačiau nėra tokie juokingai sunkūs, kad negalite jų išspręsti. Gera istorija, kuri mane nustebino. Tikrai gerai atliktas žaidimas, labai rekomenduoju.
Uždarę žaidimą turite iš naujo pradėti lygį iš naujo rinkdami užuominas. Tai vargina! Mįslės nėra labai protingos
didelis iššūkis, bet ne per sunkus tikrai priverčia jūsų smegenis dirbti gera istorija, taip pat manau, kad jie atliko nuostabų darbą su šiuo žaidimu, tikrai nuostabu, kai kurie lygiai yra labai sunkūs, bet geriausia tai, kad ŽAIDIMAI turėtų būti labai geras darbas, jei jums patinka smegenų žaidimai galvosūkių sprendimas ir dalykų išsiaiškinimas, taip pat paslapčių mylėjimas, šis žaidimas skirtas naudotojams, rekomenduojame atsisiųsti jį sukeliantį priklausomybę ir jis padeda, nors kiekvieną kartą, kai dalinuosi savo „Facebook“, kad gaučiau nemokamas žvaigždes, jie man jų neduoda, prašau padėti
Adventure Escape: Asylum Petualangan mwz
Apskritai žaidimas yra malonus, tačiau, kaip minėjo kiti, priartinimo funkcija būtų naudinga, nes mažesnius elementus ir paslėptas žvaigždes dažnai sunku įžiūrėti. Galvosūkiai yra sudėtingi, bet ne tokie, kad jie erzintų ir sugadintų siužetą.
Geras būdas nužudyti šiek tiek laiko. Dėlionės nėra pernelyg sudėtingos, todėl išbandykite.
Aš žaidžiau daugumą Haiku žaidimų ir man viskas patiko. Bet šitas, aš įstrigo žalios spalvos traukinio galvosūkyje. Negaliu pasukti traukinio į keturias puses. Bandžiau iš naujo paleisti žaidimą, bet gavau tik 10 žvaigždučių, kurių nepakanka, kad praleisčiau tą dalį. Deja, aš negalėsiu užbaigti šio konkretaus Haiku žaidimo
man labai patiko šis žaidimas...jis neverčia leisti pinigų ir gana intelektualus žaidimas, o geriausia tai yra trumpa istorija, todėl nereikia laukti metų, kol užbaigsite istoriją...labai gerai, jis nusipelno 5 žvaigždučių
Pastaba: šis žaidimas prašo leidimo skambinti ir valdyti telefono skambučius (?!). Geras šio žaidimo dalykas yra tai, kad jį galima žaisti visiškai nemokamai. Išskyrus tai, galvosūkiai buvo per lengvi ir nerealūs. Tai pirmasis pabėgimo žaidimas, kurį atsisiunčiau iš šio kūrėjo, bet nesu motyvuotas atsisiųsti kito.
Ketinau grįžti ir suteikti žaidimui „Space Escape“ penkias žvaigždutes – priešingai nei palikau keturias žvaigždutes, nes jis nemokamas ir aš noriu grįžti ir žaisti daugiau „Haiku“ žaidimų. Taigi aš žaidžiau vieną sekundę. Buvo mažiau įdomu. Galvosūkiai kartojosi ir nebuvo sudėtingi. Vis dėlto leiskite man patikslinti. Dėlionės užtrunka šiek tiek laiko, kol išsiaiškiname, kaip su jais susidoroti, bet kai pamatai, ko jie siekia, jie tampa šiek tiek nyki. Istorija nebuvo įtikinama. – Ar galėčiau geriau? galite manęs paklausti, nes esu kritiškas, o atsakymas yra ne. Bent jau todėl, kad nemoku tapyti ar programuoti. Tačiau kaip nuotykių žaidimų mėgėjui šio trūksta. Jis mielas, gerai nudažytas, bet manęs tiesiog nepatraukė.
ALYTUS COLLEGE ROLE OF HIGHER EDUCATION ...
tik prasidėjo, kol kas viskas gerai
Aš net nepradėjau dėl leidimo, kurį žaidimas nori turėti. Kas per velnias.
Vaikų новогодние dainas žiemos pasaka minus parsisiųsti ...
Tai geras žaidimas
Varginantis! Kai kurie veiksmai nereaguoja į prisilietimą.
Tai buvo labai sudėtinga, bet galiausiai buvo smagu
tai pabėgimo kambario iššūkis. Man patinka jo siūlomų iššūkių lygis. tai neapdovanoja jūsų užuominomis, kaip ankstesniuose pabėgimo kambario žaidimuose, kuriuos žaidžiau. Man patinka gauti „atlygį“, lol!
The Book of Life (The Book of Life), Animacinis, Nuotykių, Komedija, JAV, 2014 ... embarks on an adventure that spans three fantastic worlds where he must
puikūs galvosūkiai nėra per lengvi, tačiau jie nėra ir sunkūs, nei linksmi, nei ramūs dalykai, jei patiriate stresą dėl darbo ar apskritai dėl gyvenimo sunkumų
Nuostabus žaidimas, sudėtingas, man labai patinka tokie ganai, šiek tiek baisūs, bet su puikia istorija..... Aš praleidžiu visas 8 valandas skrydžio, bandydamas išspręsti galvosūkius, nekantrauju pamatyti šios istorijos pabaigą
parsisiųsti Mr Meat: Horror Escape Room .apk "Android". Mr Meat: Horror Escape Room ... parsisiųsti Adventure Escape: Asylum .apk "Android".
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds 模擬 ywn
Kol kas gerai, bet aš tik pradėjau žaisti. Jau prašoma peržiūrėti. Atnaujinsiu kai žaisiu ilgiau.
Belgiška apdailos plyta WIENERBERGER TERCA ... - Bauen
Adventure Escape: Asylum Avanture tia
Adventure Escape: Asylum Περιπέτεια efo
Pasiekiau 9 LVL, kol nebegalėjau žaisti. Gana apmaudu, tikrai. Puiki istorija, galvosūkiai ir viskas. BET, šis neleis man gauti žvaigždžių, nors kai kurias iš jų ir mačiau. Nėra jokių dėlionės užbaigimui, kaip ir anksčiau išleisti žaidimai. Tai nebūtų problema, išskyrus atvejus, kai kalbame apie spalvotų laidų problemą, kai kiti „You Tube“ naudotojai (man jokiu būdu negaliu gauti užuominų) sugebėjo užbaigti galvosūkį, aš negalėjau, nors dariau TIKSLAI taip, kaip jie turėjo. Liūdna – pašalinta.
panašus programos. parsisiųsti Lucid Dream - Mįslė 3: nuotykių žaidimas apk ... parsisiųsti Adventure Escape: Asylum apk Adventure Escape: Asylum.
Vienas geriausių paslapčių žaidimų, kurį žaidžiau per ilgą laiką. Nuostabus siužetas, puiki istorija, atimanti daug laiko ir apskritai gerai padaryta. Man patiko grafika ir tai, kaip tai darosi sunku, o ne per blogai. Pabaiga irgi buvo tikrai gera. Sveikiname ir kurkite daugiau tokių žaidimų! 🖤
Ši versija yra šiek tiek gremėzdiška, daug šąla ir kabo aukštyn kojomis. Panašu, kad tai ankstyva versija, todėl...
Valdikliai yra perstumti, turiu spustelėti kairėje nuo to, ko iš tikrųjų noriu, kad tik tai pasirinkčiau, ir žaidimas dažnai užstringa, o tai labai erzina. Priešingu atveju, istorija ir galvosūkiai yra geras žaidimas, tačiau norint išspręsti aukščiau paminėtas problemas, reikia daug padirbėti.
Man nepatinka pradėti iš naujo, jei palieku žaidimą. Taip pat negavau nemokamų žvaigždučių už peržiūrą.
Per daug gobšus, neperžengsi antrojo puslapio, nepirkdamas užuominų. Taip pat nieko negalima priartinti. Yra daug geresnių paslaptingų žaidimų, todėl aš jį pašalinau.
Toks blogas priekabiavimas, kad tik viena žvaigždė už kvailą žaidimą.
Neatsidarė. Visiškai jokios priežasties, kodėl pabėgimas norėtų naudotis mano skambučių funkcija mano telefone!...jau nekalbant apie kitą informaciją, kurios jie paprašė....... kodėl jiems reikia tai daryti?
Turėjau priverstinai uždaryti po kiekvieno galvosūkio, atsiras ekranas, rodantis kitus kūrėjo žaidimus ir jokiu būdu negalima jo uždaryti. Po kelių galvosūkių buvo aišku, kad tai bus nuolatinė funkcija. Groan... pašalinta.
On a visit to the asylum, Poe and Forrest sense that something strange is going on, ... Žiūrėti filmus Escape Room 2 Visas ekranas, dubliuotas internetu
Ne per sunku...kol kas. Ak, gerai, dabar sunku, 6 skyriuje su cheminėmis formulėmis. Ar turiu suprasti, kad turiu būti chemijos ar logikos genijus, arba kad turiu mokėti, kad pažengčiau į priekį žaidime (pirkdamas užuominas/praleidimus)? Nes jei taip yra, viskas čia sustoja. O, ši apžvalga taip pat „neuždirbo“ 5 taškų.
Grojo tik pirmą skyrių
Labai patenkintas ir įdomus
Forever Lost is a first person point and click adventure game that is stuffed full of logical puzzles, fantastic graphics, mind-blowing riddles,