Post by gaubednlarrentra on Feb 19, 2022 2:01:16 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк витривалість ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Це гарна гра, щоб грати, це гра для роботи мозку, вона буде тримати вас зайнятими в грі, щоб ваш мозок працював над нею
гра ! така класна що я кожен день і цілий день у нею граю !!!!!
Гра чудова!!!
Block Puzzle ধাঁধা uox
Прекрасна гра - вправляє вашу здатність мислити головою. Заставляє вас прагнути побити свій найкращий результат. Графіка також хороша та чітка, а кольори постійно змінюються, тому нічого не застійно чи нудно. Підходить для будь-якого віку. Однак, як і в більшості ігор, реклама надто часто. 👍🏾
це хороша гра. Мені хотілося б ще більше, якби був варіант ротації.
Цікаво, мозковий штурм, більше про конструктивні підходи, подібні гри та різнокольорові блоки. Цей вид ігор більше спрямований на задоволення, азарт і підвищення IQ.
Легко грати та весело!
Це було добре. Не чіткий вихід. Я ненавиджу, коли не можу вийти з гри.
добре
Block Puzzle Hádanky vuah
Сподобалось, але коли помінявся телефоном, це не дає мені почати з того місця, де я зупинився. Я не хочу повертатися на перший рівень.
Дякую розробнику за гру! Нашим дітям дуже сподобалася!
Таким чином, ви можете вибрати тип режиму, який ви хочете використовувати, рівень або класичний. Подобається колір блоків. Розважатись!
Весело, забагато реклами. Потрібно закрити гру та перезапустити після оголошення. Але супер захоплююча забава
Китайський додаток?
Це дуже захоплююче і розслабляє
Тип реклами часто означає, що ви вириваєтеся з гри, коли намагаєтеся натиснути на хрест. Дещо ганебна тактика, тому думаю, що я видалю
Block Puzzle פאזל bzio
Немає інструкцій, не знаю, чи можна обертати блоки. 😞
Він сподобався перед останнім оновленням, розширений режим здавався гарним доповненням, але ненавиджу новий вигляд, і він просто не працює дуже гладко. Існує близько 100 версій цієї гри, тому я перейду в інше місце, щоб розважитися про тетріс
Блок-головоломка ок, мені вони теж подобаються. !!.
Божевільно круто! Чудово покращує координацію рук/очу. Робить мене трохи гострішим! Люблю це!
Весело про минулий час
Це дуже мила гра. Мені так подобається грати. Але!!!! ЩО З ОГОЛОШЕННЯМ КОЖНІ 30 СЕКУНД!!!!?
До нас
Гра не дуже
Таке дратівливе оновлення гри, і тепер я повернувся на рівень 1, я був на 500 + Використовуйте, щоб любити цю гру до нового оновлення, тепер немає можливості дивитися рекламу, щоб грати, ви відразу втрачаєте життя
Чудова гра, дуже подобається розширена гра. Це вносить багато різноманітності в гру. Плавна гра, проста для розуміння та весела. Не думайте про цю гру, вона хороша.
Класна гра! 👍 Але затягує... 😉🙃🙃🙃
Ваші оголошення внизу охоплюють варіанти бомб/обертання/один шматок, які я заробив. Неможливо отримати до них доступ. Розчарований..
Гра гарна. Проте пов’язані з ним оголошення містять відвертий сексуальний вміст. Неприйнятно для будь-якої гри, в яку можуть грати діти.
Коли нудьга то можна пограти
Я заплатив за те, щоб позбутися реклами, і вони повернулися, і це почало мене з самого початку, коли я не встановлював жодного додатка від цих шахраїв
Falcon Squad : Bắn máy bay Trò chơi điện tử hqqz
Все понравилось
Колись я це любив. Однак після останнього оновлення я не можу дивитися додавання для додавання монет, спін також не оновлюється, тому я граю в нього менше. Я віддав перевагу оригінальній версії.
Block Puzzle Hjernetrim obf
6шч7
Тільки просунутий рівень цієї головоломки добре.
Гра супер я всі рівні пройшла
На рівні 1790 гра не працює...досі завантажується 3 дні...допоможіть мені
Чудова гра-головоломка для всіх нас
Для чого сердечка
Ця гра гарна, але вони повинні змусити блоки обертатися
Мені сподобалося оновлення з новими передовими рівнями. Це дуже проста розважальна гра. Але останнім часом я більше не можу закрити вікно з рекламою, а це означає, що мені доводиться чекати 6 або 7 секунд кожного разу, коли з’являється оголошення. Звучить нічого, але коли ви отримуєте рекламу щоразу, коли ви перевершуєте рівень, це стає так дратує.
Коли я вперше розпочав цю гру, це було приголомшливо, тепер, коли я досяг 689 рівня, розробники зробили неможливим пройти. Час видалення!!!
Я маю на увазі, що це добре. Це могло бути краще. Це не тетріс і нудно. Я думаю, що це кращі програми. Я б не рекомендував цього. Тому ставлю 2 зірки.
Оновлення Ruined Great Game. Я любив заробляти монети та купувати набори того, що мені потрібно. Я добре дивився рекламу, навіть знайшов нову гру таким чином. АЛЕ тепер... КОЖНА допомога коштувала занадто дорого! Ще одна розважальна гра розпродана у форматі Pay to Play.
Після 15 рівня вони показують вимушені оголошення, які ви не можете пропустити. Б’юся об заклад, розробник вважає, що вони гладкі. Таким чином, крім усієї реклами, яку ви повинні дивитися, щоб отримати бонуси, ви отримаєте це як задоволення на наступних рівнях.